Saturday, January 24, 2009
To Texas And Back: A Benefit Show for I Am David Sparkle
This is it.
The party to kick off 2009, with music and mayhem throughout from 2pm on Sat 31st Jan to 3am Sun 1 Feb. That's 13 hours of wham, bang, slam.
So what's happening?
10 bands playing:
FLEA MARKET STARTS FROM 2.00PM ONWARDS (OUTSIDE HOME CLUB)
Band 1: 3.00 - 3.30pm (30mins) : A Band Named Power
Band 2: 3.45 - 4.15pm (30mins) : Indus Gendi
Band 3: 4.30 - 5.00pm (30mins) : Amberhaze
Band 4: 5.15 - 5.45pm (30mins) : AUM
Band 5: 6.00 - 6.30pm (30mins) : Plainsunset
All changeovers above are 15mins each.
6.30 - 7.30pm INTERMISSION, Music by Sweetmusic.fm (Mister Grey) & Unpopular Radio (Tangkap Accent)
Band 6: 7.30 - 8.00pm (30mins) : Amateur Takes Control
Band 7: 8.15 - 8.45pm (30mins) : The Great Spy Experiment
Band 8: 9.00 - 9.35pm (35mins) : Muon
Band 9: 9.50 - 10.30pm (40mins) : 41 (from Kuala Lumpur)
Band 10: 10.45 - 11.25pm (40mins) : I Am David Sparkle
DJ SETS FROM 11.30PM ONWARDS:
11.30pm - 12.30am : Unpopular Radio (Tangkap Accent) & Sweetmusic.fm (Mister Grey)
12.30am - 2.00am : 4 Imaginary Boys
2.00am - 3.00am : Kid Villain (Razi)
There will also be a flea market run during the whole event, by the fun folks of Flea.Fly.Flo.Fun.
$18.00 entry at the door to attend the music segment, and drinks are happy hour prices the whole night till 11.30pm!!!
Posted by Tan[g]kap Accent